top of page
ELEKTRODELASSEN

APPARATEN VOOR ELEKTRODELASSEN

ELEKTRODELASSEN, ALTIJD EN OVERAL INZETBAAR VOOR ALLE LASBARE MATERIALEN

Elektrodelassen, vlambooghandlassen, staafelektrodelassen of E-handlassen is een relatief eenvoudig lasproces waarbij met staafelektroden quasi alle mogelijke lasbare materialen kunnen gelast worden, ook gedwongen posities, ook bij slecht weer, met of zonder stroom. Vos Industrie in Beringen (Limburg) is gespecialiseerd in Parweld en Lorch apparaten voor elektrodelassen.

Elektrodelassen

PARWELD

De compacte, gebruiksvriendelijke en makkelijk draagbare toestellen van Parweld zijn uiterst geschikt voor het lassen van trappen, tuinhekken, aanhangwagens, werkbanken of onderhoudstoepassingen onderweg.

LORCH

De Lorch apparaten voor elektrodelassen zijn uitgerust met innovatieve technologie, voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en zijn makkelijk in gebruik, eender waar en wanneer, ook in zware werksituaties.

MicorStick-serie

De MicorStick-serie van Lorch maakt het werk in de werkplaats of bij de dagelijkse montage sneller, lichter, flexibeler en beter, met een hoog prestatievermogen en kwaliteit door de MicorBoost technologie, een groot vermogengewicht en een hoge robuustheid. Dankzij het accupack MobilePower kunt u bovendien ook mobiel lassen bij vol vermogen.

LORCH Elektrodelassen

MEER INFO OVER ONZE OPLOSSINGEN IN ELEKTRODELASSEN?

Contacteer ons meteen voor persoonlijk, professioneel advies op maat van uw laswerk.

bottom of page