top of page
TIG LASSEN

APPARATEN VOOR TIG-LASSEN

TIG-LASSEN, WANNEER PRECIEZE LASNADEN CRUCIAAL ZIJN

Het TIG-lassen, ook wel wolfram-inert lassen genoemd, maakt een hoge kwaliteit, grote nauwkeurigheid, het lassen van alle metalen in alle posities en precieze lasnaden zonder spatten mogelijk. Tijdens dit smeltlasproces komt de lasboog tot stand tussen een wolfram-elektrode en het werkstuk. De vlamboog is heel intensief en kan perfect worden geleid. Vos Industrie in Beringen (Limburg) is uw verdeler van lasapparatuur voor uw TIG-lasproces van Parweld en Lorch. 

Vrouwelijke TIG-lasser

PARWELD

Parweld is een lastoorts- en lasmachinefabrikant met hoogwaardige en gebruiksvriendelijke oplossingen voor al uw TIG-lastaken. Zo is het XTT207DV lasapparaat geschikt voor het TIG-lassen van staal en roestvrij staal met het HF-startcircuit en instelbare stroompulsering voor een superieure boogregeling. De XTT 250DC is een DC TIG lastoestel met hoogfrequentie, pulsregeling en instelbare startstroom. Met de hot start en arc force functie kan dit toestel bovendien ingezet worden voor het lassen van laselektroden. De XTT 353P met AC/DC uitgang kan alle staalsoorten, RVS, titanium en aluminium aan, met een maximum aan productiviteit door de square wave AC en digitale puls en een minimum aan warmte-input. De XTT212P AC/DC Puls TIG inverter in een volwaardig TIG AC/DC lastoestel voor professioneel gebruik die alle TIG-functies in één enkel draagbaar lastoestel biedt en waarmee u alle staalsoorten, RVS, titanium en aluminium aan kunt. 

LORCH

Lorch lasinstallaties zijn eenvoudig te bedienen voor uw TIG-lastaken, waarbij u in slechts enkele stappen tot in de perfectie last. 

T-serie van Lorch

Deze lichtgewicht lasapparaten met compacte behuizing, maximale flexibiliteit, slimme functies en uitstekende lasperformance lenen zich perfect voor mobiel gebruik en zijn echte allrounders in het TIG-lassen, voor een uitstekend lasresultaat.

HandyTig-serie van Lorch

De compacte alleskunner voor aluminium en RVS

Micor TIG-serie van Lorch

De MicorTIG-lasapparaten worden vooral gekenmerkt door hun compacte, lichte behuizing en hun uitstekende vermogen aan elk type stroomvoeding. 

Dit maakt ze maximaal flexibel en op deze manier tot de uiteindelijke, volledig werkende TIG-lasapparaten voor de mobiele toepassing.

LORCH Tig-lasser

MEER WETEN OVER ONZE TOESTELLEN VOOR TIG-LASSEN?

Aarzel niet contact met ons op te nemen voor persoonlijk, professioneel advies op maat van uw lastaken.

bottom of page